• Vóór 21.00 besteld = morgen in huis*
  • Feestartikelen voor elk thema
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Complete feestpakketten

Aankomende festivals van 2024; Waar MOET je echt naartoe!

  • , door Feest XL
  • 5 min lezen

Welke aankomende festivals staan er op de agenda... we hebben hier een lijstje opgesomd van festivals in 2024 waar je echt naartoe moet!En niet te vergeten: bestel direct even je festival accessoires mee!

Welke aankomende festivals staan er op de agenda... we hebben hier een lijstje opgesomd van festivals in 2024 waar je echt naartoe moet!

Festival agenda 2024

1 Paaspop

Datum: 29, 30 en 31 maart Locatie: Schijndel

Paaspop is hét festival in Schijndel... Elk jaar wordt dit festival druk bezocht. Vele goede artiesten en meer dan 12 podia. Dit festival duurt 3 dagen en tijdens dit fetsival kan je genieten van hele mooie versieringen en geweldige podia!

2 Freshtival

Datum: 17, 18 en 19 mei Locatie: Enschede

Freshtival is klein begonnen maar al snel uitgegroeid tot een wat groter festival in Enschede. Inmiddels duurt dit festival ook al 3 dagen. Meer dan 150 artiesten worden er verwacht gedurende deze 3 dagen.

3 Best Kept Secret

Datum: 9, 10 en 11 juni Locatie: Hilvarenbeek

Houd jij van afwisseling dan ben je op het 'Best Kept Secret' festival helemaal op jouw plaats! De beste muziek en hééél veel afwisseling. Van HipHop tot Indierock... verblijf op de camping of kies een van de wat luxere accomodaties om te blijven opvernachten op het festival terrein.

4 Intents festival

Datum: 31 mei t/m 2 juni Locatie: Oisterwijk

In het bruisende hart van de zomer, wanneer de zon hoog aan de hemel staat en de lucht gevuld is met opwinding, komt een bijzonder festival tot leven: Intents Festival. Gelegen in een uitgestrekt terrein hoor je de dance klanken over heel het festival terrein!

5 Pinkpop

Datum: 21, 22 en 23 juni Locatie: Landgraaf

De naam Pinkpop is afgeleid van de namen Pinksteren en popmuziek. Inmiddels vindt alweer de 53ste editie plaats van Pinkpop. Landgraaf staat tijdens dit festival helemaal op zijn kop! Een festival dat je meegemaakt moet hebben...

6 Mystic Garden festival

Datum: 17 juni Locatie: Amsterdam

Sloterpark wordt omgetoverd tot een waar festival terrein. Lekker in de buitenluchy luisteren naar de klanten van de muziek. Duurzaamheid is belangrijk bij dit festival waar kunst en verbeelding samenkomen!

7 Defqon.1

Datum: 22, 23, 24 en 25 juni Locatie: Biddinghuizen

Ook op dit festival mogen we best trots zijn...(niet helemaal mijn muzieksmaak, maar toch..). Defqon.1 is uitgegroeid tot hét grootste hardstyle festival van heel de wereld.

8 Awakenings Summer festival

Datum: 5, 6 en 7 juli Locatie: Hilvarenbeek

Awakenings Summer festival zet sinds 1997 iedereen aan het dansen... hou jij van techno dan moet je hier naartoe! Dit 3 dagen durende feestje is een must-book voor elke techno festival ganger!

9 Zwarte Cross

Datum: 20, 21, 22 en 23 juli Locatie: Lichtenvoorde

Één van de grootste festivals van Nederland. Dit festival is gestart door 'Jovink en de Voederbietels' en inmiddels uitgegroeid tot een uniek festival waar vrijheid en gelijkheid belangrijk is...

10 Solar Weekend

Datum: 3, 4, 5 en 6 augustus Locatie: Roermond

Toffe muziek, lekkere sfeer en een hoop creativiteit. Solar is niet een doorsnee festival. Neem deel aan bijzondere spelletjes en geniet tegelijkertijd van muziek! Kijk naar theaterstukken en hoor direct techno en house muziek!

11 Decibel outdoor

Datum: 18, 19 en 20 augustus Locatie: Beekse Bergen

Zorg dat je je oordopjes bij hebt want op dit festival komen hardstyle en hardcore bij elkaar! Dit festival duurt 3 dagen en is ook lekker intens!

12 Lowlands

Datum: 18, 19 en 20 augustus Locatie: Biddinghuizen

Lowlands bestaat ook alweer sinds 1993. Dit festival is wat meer gericht op alternatieve muziek. Lowlands staat haaks tegenover Pinkpop en de hardstyle festivals dat ons land kent. Ook hier valt van alles te beleven... muziek, theater tot debatten.

13 Mysteryland

Datum: 25, 26 en 27 augustus Locatie: Haarlemmermeer

Elecktronische muziek en extreem mooie decors. Voor een mystiek weekend moet je bij Mysteryland zijn. Van house tot hardstyle en van techno tot urban... iedereen komt aan zijn trekken!

14 Appelpop

Datum: 13 en 14 september Locatie: Tiel

Een GRATIS festival... nee joh! Ja Appelpop, dit festival is gewoonweg gratis... geen entree dat klinkt toch als muziek in de oren! Lekker buiten... heerlijk.

15 Concert at Sea festival

Datum: 27, 28 en 29 juni Locatie: Zeeland

Concert at Sea is een festival dat jaarlijks wordt georganiseerd door de band BLØF. Meezingen op het strand met de nummers van verschillende popartiesten uit Nederland. Een festival waar iedereen welkom of je nu 100 jaar oud bent of pas 20 jaar oud!

Ben jij op zoek naar de juiste festival accessoires?

Festival accessoires tegen de juiste prijs! Zoek niet verder... maar neem een kijkje op onze webshop! Van partybrillen en tattoos tot LED Foam Sticks, verschillende festival accessoires die je moet hebben om de blits te maken!


© 2024 FeestXL

    • iDEAL
    • Klarna
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • PayPal
    • Bancontact
    • Maestro
    • Mastercard
    • Visa
    • SOFORT

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.