• Vóór 21.00 besteld = morgen in huis*
  • Feestartikelen voor elk thema
  • Gratis verzending vanaf €30,-
  • Complete feestpakketten

Kinderfeestjes vieren!

  • , door Feest XL
  • 5 min lezen

Maak van elk kinderfeestje een onvergetelijk avontuur. Onze versieringen maken elk feest helemaal te gek. We hebben een vrij grote keuze in verschillende kinderfeest thema's.

Maak van elk kinderfeestje een onvergetelijk avontuur. Onze versieringen maken elk feest helemaal te gek. We hebben een vrij grote keuze in verschillende thema's.

Er zijn zoveel thema’s om uit te kiezen, zoals prinsessen, superhelden, jungle, zeemeerminnen, ruimtevaart, en nog veel meer. Het thema van het feestje dient als leidraad voor de versieringen. Bij een prinsessenthema kunt u bijv. kiezen voor roze en paarse ballonnen, glitter slingers en tafeldecoraties met kroontjes. Voor een ruimtevaartthema kan je zilveren ballonnen, sterren en planeten aan het plafond hangen. FeestXL.nl heeft versiering voor elk kinderfeestje!

Bluey kinderfeest

Bluey kinderfeestje vieren

Ben jij helemaal fan van Bluey? Onze kinder feest versiering is echt de moeite waard om even te bekijken. Ballonnen, slingers en een taarttopper.

Alle Bluey versieringen


Super Mario kinderfeest

Super Mario kinderfeest

Wilt je jouw Super Mario feestje tot een succes maken. Of je nu een fan bent van Mario, Luigi of Yoshi, wij hebben alles wat je zoekt! Je kunt kiezen uit een breed scala aan Super Mario thema decoraties, zoals ballonnen, slingers, borden, bekers en servetten.

Alle Super Mario versieringen

Frozen kinderfeest

Frozen kinderfeest versiering

Frozen-versiering brengt de magie van Elsa, Anna en Olaf in elke ruimte. Met sneeuwvlokken, glinsterende ijskristallen en de betoverende winterse sfeer, creëert het een betoverend decor. Perfect voor verjaardagsfeestjes en fans die willen onderdompelen in het avontuur van liefde en vriendschap in het koninkrijk Arendelle.

Alle Frozen versieringen

Dino kinderfeest

Dino versiering

Met dino ballonnen een dino vlaggenlijn, dino folieballon en dino piñata gaan de kinderen een prehistorisch leuke tijd tegemoet!

Alle dino versieringen

K3 kinderfeest

K3 kinderfeest versiering

Een K3 kinderfeest word altijd een kleurrijk spektakel! Met K3-versieringen, dansjes en zingen op hun hits zijn de kinderen helemaal in de K3-sfeer. Een feest om nooit meer te vergeten!

Alle K3 versieringen

Unicorn kinderfeest

Unicorn kinderfeest versiering

Unicorn-versiering brengt een betoverende sfeer in elke ruimte. Met kleurrijke eenhoorns, sprankelende regenbogen en glinsterende sterren, zorg voor een magisch decor. Perfect voor verjaardagsfeestjes!

Alle Unicorn versieringen

Batman kinderfeest

Batman kinderfeest versiering

Batman-versiering brengt de duistere kracht van de Dark Knight in elke ruimte. Met het iconische Batman-logo, stoere donkere kleuren en Gotham City-elementen, creëert het een spannende sfeer. Ideaal voor superheldenfeestjes en fanatieke Batman-fans die de wereld van justice willen omarmen.

Alle Batman versieringen

Paw Patrol kinderfeest

Paw Patrol kinderfeest versiering

Paw Patrol-versiering brengt de avontuurlijke geest van de puppyhelden in elke ruimte. Met Chase, Marshall, Skye en hun trouwe voertuigen, creëert het een vrolijke en speelse sfeer. Perfect voor verjaardagsfeestjes en kleintjes die dol zijn op reddingsmissies en teamwork. Pawsome feestplezier gegarandeerd!

Alle Paw Patrol versieringen

Pokémon kinderfeest

Pokemon kinderfeest versiering

Pokémon-versiering brengt de opwinding van de Pokémon-wereld in elke ruimte. Met Pikachu, Charizard en andere kleurrijke Pokémon, creëert het een avontuurlijke sfeer. Ideaal voor verjaardagsfeestjes en fans die dromen van het vangen van Pokémon!

Alle Pokémon versieringen

Prinsessen kinderfeest

Prinsessen kinderfeest versiering

Voor je prinsessen feestje ben je op de juiste plek. Stap binnen in een elegante wereld waar kroontjes en mooie roze accessoires de hoofdtoon zijn!

Alle Prinsessen versieringen

Voetbal kinderfeest

Voetbal kinderfeest versiering

Vier jouw liefde voor voetbal met een episch voetbalfeest: Juichende vriendjes en een geweldige voetbalsfeer. Een onvergetelijke ervaring voor alle voetbalfanaten!

Alle voetbal versieringen

Formule 1 kinderfeest

Formule 1 kinderfeest

Vier jouw Formule 1 kinderfeest met deze leuke versiering. Alle versiering in racestijl, zwart wit geblokt of met oranje accenten! Ga je nog een spelletje doen? Geef dan de winnaar een medaille!

Alle Formule 1 versieringen

Originele kinderfeestjes

Als je versiering wilt kopen voor een kinderfeestje dan is het wel van belang dat het niet extreem duur wordt. De kinderfeest versieringen die wij aanbieden zijn niet al te duur maar toch origineel. Zo kan je toch een kinderfeestje geven zonder al te diep in de buidel te hoeven tasten en je hebt een leuk en origineel kinderfeestje!

Voor het complete assortiment aan kinderfeestjes kijk op: kinderfeest versiering.


© 2024 FeestXL

    • iDEAL
    • Klarna
    • Apple Pay
    • Google Pay
    • PayPal
    • Bancontact
    • Maestro
    • Mastercard
    • Visa
    • SOFORT

    Login

    Wachtwoord vergeten?

    Heb je nog geen account?
    Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.