Feestartikelen bestellen met een grote glimlach!

FeestXL Positieve reviews!

Aantal sterren op FeestXL Door onze klanten worden wij beoordeeld met een 9,5

Wij van FeestXL.nl zijn ontzettend trots op al die positieve beoordelingen. Al deze beoordelingen staan verzameld op het onafhankelijke Trusted Shops. Op dit 'review' platform kunt u ons beoordelen op onze service of producten.

FeestXL.nl is nieuwe webshop die in 2022 is opgericht. FeestXL.nl is ontwikkeld door het team van UwCartridgeWinkel.nl. UwCartridgeWinkel.nl is een van de grootste verkopers van de goedkoopste huismerk inktcartridges en toners en heeft al meer dan 10 jaar ervaring met het online verkopen. We hebben met ons bedrijf dan ook al meer dan 41.500 positieve beoordelingen ontvangen! Met de nieuwe webshop FeestXL.nl zullen wij er nog een groter feest van gaan maken en zullen we een glimlach op jouw gezicht gaan toveren! Alle feestartikelen worden verzonden vanuit ons pand vanwaar wij ook onze inkt en toner verzenden. Onze klantenservice helpt je ook met vragen over al onze feestartikelen. Wij staan op werkdagen voor je klaar via de chat, e-mail en nog persoonlijker; via de telefoon. Onze service kunt je beoordelen aan de hand van 5 sterren. Geef je ons 5 sterren dan ben ook jij zeer tevreden over onze feestversieringen en onze service!

Jouw mening blijft voor ons zeer belangrijk. Heb je vragen of opmerkingen over jouw bestelling? Wij staan voor je klaar om van jouw feest een XL feest te maken!

Kom je er niet uit?
Dan kijken wij graag even met je mee!

Voor persoonlijke hulp neem contact op met onze klantenservice.

ma-do: 10:00 - 17:30 uur
vr: 10.00 - 17.00 uur
Neem contact op via telefoon
Telefoon: 085-7732710

Reactietijd tijdens openingstijden:
Direct contact

Neem contact op via e-mail
E-mail: [email protected]

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 4 uur

Neem contact op via chat
Live chat: begin met chatten

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Neem contact op via Whatsapp
WhatsApp: 085-7732710

Reactietijd tijdens openingstijden:
Binnen 5 minuten

Neem contact op met onze FeestXL klantenservice